Politika privatnosti

Dobrodošli na sajt dečije igraonice “Fazoni i Fore!! Ova Politika privatnosti objašnjava kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše lične podatke prilikom korišćenja našeg veb sajta. Molimo vas da pažljivo pročitate ovaj dokument kako biste razumeli naš pristup zaštiti vaše privatnosti.

Prikupljanje informacija

Kada posetite naš veb sajt, možemo automatski prikupljati određene informacije putem tehnologija kao što su kolačići (cookies) i slične tehnologije. Ove informacije mogu uključivati tehničke podatke o vašem uređaju, internet pregledaču, IP adresi i akcijama koje preduzimate na našem sajtu. Takođe koristimo alatke kao što je Google Analytics kako bismo pratili analitiku saobraćaja na našem sajtu i bolje razumeli kako se naš sajt koristi.

Kolačići (Cookies)

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se čuvaju na vašem uređaju kada posetite veb sajt. Oni nam pomažu da personalizujemo vaše iskustvo na sajtu i pružimo vam bolje usluge. Korišćenjem kolačića, možemo se setiti vaših postavki i preferencija kako bismo olakšali vašu interakciju sa sajtom. Takođe koristimo kolačiće u svrhu analize kako bismo razumeli kako korisnici koriste naš sajt i kako bismo poboljšali svoje usluge.

Google Analytics

Naš veb sajt koristi Google Analytics, uslugu koja nam omogućava praćenje analitike saobraćaja. Google Analytics koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi prikupio informacije o tome kako koristite naš sajt. Ove informacije pomažu nam da bolje razumemo vaše interese i potrebe, tako da možemo unaprediti korisničko iskustvo na sajtu.

Google AdSense oglasi

Takođe možemo prikazivati oglase putem Google AdSense platforme. Ovi oglasi se mogu temeljiti na vašem prethodnom ponašanju na internetu, uključujući i posete našem sajtu. Google AdSense koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi pružio relevantne oglase koji odgovaraju vašim interesima.

Deljenje informacija

Vaše lične informacije se neće deliti sa trećim stranama bez vašeg izričitog pristanka, osim u situacijama gde je to zakonom propisano ili kada je to neophodno radi obezbeđivanja naših usluga, kao što je saradnja sa Google Analytics i Google AdSense.

Bezbednost podataka

Važno nam je da znate da se trudimo da maksimalno zaštitimo vašu privatnost prilikom korišćenja našeg veb sajta, uključujući i očuvanje bezbednosti vaših podataka. Želimo da istaknemo da ne čuvamo nikakve lične podatke na našem sajtu. Kada koristite našu veb stranicu, ne tražimo niti prikupljamo informacije koje bi vas lično mogle identifikovati.

Vaša prava

Imate pravo da pristupite svojim ličnim podacima koje čuvamo i da ih ispravite ili obrišete ako su netačni. Takođe možete tražiti ograničavanje obrade vaših podataka ili se usprotiviti određenim vrstama obrade.

Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti u vezi sa našom Politikom privatnosti ili načinom na koji obrađujemo vaše lične podatke, možete nas kontaktirati putem kontakt stranice.

Hvala što koristite sajt decijagiraonica.rs! Vaša privatnost nam je važna i posvećeni smo zaštiti vaših ličnih podataka dok koristite naš sajt.

Ne propustite naše poslednje blog objave: