Pravilnik igraonice i često postavljena pitanja

Pravilnik dečije igraonice "Fazoni i Fore"

Dragi roditelji,

Želimo da vam pružimo informacije o važnosti pridržavanja pravilnika u našoj igraonici, “Fazoni i Fore”. Pravilnik je postavljen s namerom da obezbedi bezbedno, zabavno i pozitivno iskustvo za vašu decu tokom njihovog boravka kod nas.

Pravilnik ima za cilj da osigura sigurnost vaše dece. U igraonici imamo mnogo različitih igračaka, sprava i prostora za aktivnosti, ali bez pravilnika ne bismo mogli da garantujemo da su sve te stvari bezbedne za upotrebu. Pravilnik sadrži smernice o pravilnoj upotrebi sprava, preporučenim uzrastima za određene igre i pravilima kojih se treba pridržavati kako bi se izbegle povrede ili nezgode.

Pravilnik nam pomaže da održavamo čist i higijenski prihvatljiv prostor za igru. Redovno čišćenje i dezinfekcija su ključni za sprečavanje širenja bakterija, virusa i alergena koji mogu ugroziti zdravlje dece. Pravilnik definiše standarde higijene koje primenjujemo i takođe uključuje smernice za roditelje o tome kako mogu da pomognu u očuvanju higijene tokom boravka u igraonici.

Pridržavanje pravilnika stvara ravnotežu i poštovanje među korisnicima igraonice. Svako dete zaslužuje pravičnu i prijatnu igru, a pravilnik nam pomaže da to postignemo. Pravila pomažu u uspostavljanju reda, sprečavanju nasilja ili nepristojnog ponašanja i podsticanju pozitivne interakcije između dece. Takođe, pravilnik naglašava važnost uvažavanja drugih korisnika i njihovih prava, što stvara prijateljsko i inkluzivno okruženje za sve.

Hvala vam što ste deo naše igraonice i što se pridržavate pravilnika. Vaša saradnja i podrška su od ključne važnosti za održavanje kvaliteta i sigurnosti našeg prostora.

Pravilnik za korišćenje prostora za igru i proslavu rođendana:

Sigurnost dece:

 • Roditelj ili pratilac dovodi dete u igraonicu na svoju odgovornost i dužan je da se brine o njemu.
 • Deca koja su mlađa od 3 godine, sa posebnim potrebama ili nisu samostalna moraju biti u prostoru za igru pod nadzorom roditelja ili pratioca.

Proslava rođendana:

 • Zakup termina za proslavu rođendana svih ponuđenih tipova je 2 sata i 30 minuta.
 • Kapacitet za proslavu rođendana je: 45 dece, 45 odraslih + osoblje i animatori.
 • Dolazak na rođendan je maksimalno 10 minuta pre zakazanog termina, a odlazak najkasnije 10 minuta nakon završetka termina.
 • Zakupac termina je ujedno i domaćin koji odgovara za ponašanje svojih gostiju.
 • Zabranjeno je bacanje konfeta u prostoru za igru, a preporučuje se da se na tortu stavlja najviše jedan vatromet radi zaštite zdravlja najmlađih.

Opšta pravila:

 • Igraonica preduzima mere opreza i obezbeđenja, ali ne preuzima odgovornost za lične stvari gostiju.
 • Ulazak u deo za igru nije dozvoljen obuven. Molimo vas da deca i odrasli ulaze u čarapama.
 • Zabranjeno je unošenje hrane, pića i igračaka koje mogu povrediti dete ili drugu decu u prostor za igru.
 • Svu štetu na inventaru igraonice plaćaju zakupci termina.
 • Korisnici igraonice dužni su da poštuju zakazane termine i da se pridržavaju pravila igraonice.
 • Kapara za zakup termina iznosi 1000 dinara i ne vraća se, ali se termin može pomeriti najkasnije 7 dana pre zakazanog termina.

Ponašanje dece:

 • Deca su dužna da se ponašaju pristojno i da poštuju druge goste i osoblje igraonice.
 • Zabranjeno je fizičko nasilje, vređanje, uznemiravanje ili bilo kakvo ponašanje koje može ugroziti sigurnost i dobrobit drugih dece.
 • Deca moraju koristiti igračke i opremu na odgovarajući način i ne smeju ih oštećivati niti nositi izvan prostora za igru.
 • Osoblje igraonice će intervenisati u slučaju neprikladnog ponašanja dece i može zamoliti roditelje da prekinu boravak ukoliko se neprikladno ponašanje nastavi.

Odgovornost roditelja:

 • Roditelji su odgovorni za svoju decu tokom boravka u igraonici.
 • Deca mlađa od 7 godina moraju biti u pratnji odrasle osobe koja je odgovorna za njih.
 • Roditelji su odgovorni za postupanje dece u skladu s pravilima igraonice i snose odgovornost za štetu koju njihova deca eventualno naprave.

Zaštita privatnosti:

 • Igraonica “Fazoni i Fore” se obavezuje da će čuvati privatnost svih gostiju i neće skupljati niti deliti njihove lične podatke sa trećim stranama bez njihovog pristanka.
 • Molimo sve goste da pridržavaju ovih pravila kako bi se obezbedio bezbedan i prijatan boravak za sve. U slučaju kršenja pravila, osoblje igraonice zadržava pravo da preduzme odgovarajuće mere kako bi zaštitilo ostalu decu i odrasle.

Izgubljene stvari:

 • Igraonica ne snosi odgovornost za izgubljene ili ukradene predmete gostiju.
 • Molimo goste da pažljivo čuvaju svoje lične stvari i da ne ostavljaju vredne predmete bez nadzora.

Reklamacije:

 • Ukoliko gosti imaju bilo kakve primedbe, sugestije ili reklamacije, molimo ih da odmah obaveste osoblje igraonice kako bismo mogli da preduzmemo odgovarajuće korake i rešimo eventualne probleme.

Hvala vam što ste izabrali igraonicu “Fazoni i Fore”. Radujemo se što ćemo provesti vreme sa vašom decom i pružiti im nezaboravno iskustvo puno igre, smeha i zabave.

Tim igraonice “Fazoni i Fore”

organizacija rodjendana
0 +
Organizovanih rođendana
organizacija rodjendana
0 +
Nasmejane dece
organizacija rodjendana
0 +
Zadovoljnih roditelja

Sekcija "Najčešća pitanja (FAQ)"

Dobrodošli u našu sekciju “Najčešća pitanja (FAQ)” gde smo pripremili odgovore na neka od najčešće postavljanih pitanja o našoj dečijoj igraonici. U cilju pružanja što boljeg iskustva za vas i vašu decu, želimo da budemo transparentni i odgovorimo na sva pitanja koja imate.

U nastavku ćete pronaći odgovore na širok spektar tema koje obuhvataju organizaciju rođendanskih proslava, usluge koje pružamo, sigurnost i bezbednost naših prostorija, kao i druge korisne informacije.

Ukoliko ne pronađete odgovor na pitanje koje imate, slobodno nas kontaktirajte i rado ćemo vam pružiti dodatne informacije.

Naš tim je posvećen vašem zadovoljstvu i želi da vam pomogne u stvaranju nezaboravnih trenutaka za vaše mališane.
Hvala vam što ste odabrali našu dečiju igraonicu. S nestrpljenjem očekujemo vašu posetu i priliku da vam pružimo nezaboravno iskustvo rođendanske proslave za vašu decu.

Možete rezervisati termin za rođendan svog deteta putem poziva na telefon 060/141-67-50, putem VIBER poruke, preko instagram poruka ili putem kontakt stranice na našem veb-sajtu.

Proslava rođendana u našoj igraonici traje 2 sata i 30 minuta.

Domaćin treba doći 10 minuta pre rezervisanog termina.

Da, naši animatori su prisutni tokom cele proslave kako bi zabavljali decu i vodili igre.

Face painting nije deo naše ponude te nije ni uključen u cenu zakupa termina, međutim, uvek vam možemo preporučiti devojke koje često crtaju u našoj igraonici.

Naši paketi za rođendane uključuju raznovrsne obroke i pića prilagođene deci i odraslima. Detalje možete pronaći na stranici rođendaonica.

Imamo opciju zakupa samo lokala sa našim osobljem.

Nije obavezno da torte budu sa deklaracijom.

Ne, nije potrebno donositi sopstvenu hranu. Naši paketi za rođendane uključuju sve što vam je potrebno od hrane i pića za proslavu.

Imate u paketu sve kafe, domaće, espreso, nes mućene i nemućene, tople i hladne, makijato, kapućino, amerikano, kisela voda, koka kola, fanta, biter lemon, cedevita, đus, breskva, jabuka, pivo Nikšićko i Zaječarsko, domaća rakija od šljive i jabuke, belo vino, crno vino, vermut, viski, pelinkovac.

Preporučujemo da rezervišete termin za rođendan što je ranije moguće kako biste osigurali dostupnost.

Da, za potvrdu rezervacije termina za rođendan potrebno je izvršiti depozit. Detalje možete dobiti prilikom rezervacije.

Igraonica može da primi 45 dece i 45 odraslih gostiju. Pakete i cene možete pogledati na stranici rođendaonica.

Ne pružamo usluge fotografisanja, ali vam uvek možemo preporučiti fotografe koji često fotografišu rođendanske proslave kod nas.

Naša igraonica je namenjena deci uzrasta od 1 do 12 godina. Proslave rođendana mogu biti prilagođene različitim uzrastima.

Da, prisustvo roditelja je potrebno tokom rođendanske proslave kako bi se obezbedila sigurnost i dobrobit dece.

Preferiramo da se torta iznese nakon 1h i 30min od početka zakazanog termina.

Igraonica Fazoni i Fore nije odgovorna za eventualni nestanak ličnih stvari, ali ukoliko tokom čišćenja igraonice pronađemo zaboravljene/izgubljene stvari, mi ćemo ih sačuvati do sledećeg dana.

Ne propustite naše poslednje blog objave: